پرش به محتوا

۹ روش برای تبدیل شدن به برنامه نویس حرفه ای

در این مقاله قرار هست که باهم به این مسئله بپردازیم که یک برنامه نویس حرفه ای چه کسی است و چه کاری انجام میدهد.

اما قبل از همه این ها باید در نظر داشته باشیم که برای موفق شدن در یک مسیر و یک شغل باید به آن کار ایمان و علاقه بسیار داشت، چراکه اگربه آن کار علاقه نداشته باشید هیچ وقت از مشکلات و سختی هایی که در مسیر هدف شما وجود دارد لذت نخواهید برد و خیلی زود از آن دست خواهید کشید.

 

عکس برنامه نویسی

برنامه نویس شدن برای چه کسانی مناسب نیست؟

اگر بخواهیم خیلی کلی به این موضوع نگاه کنیم که برنامه نویس شدن برای چه کسانی مناسب نیست باید به این نکته بپردازیم که اصلا برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای نیازی به داشتن استعداد ذاتی نیست بلکه برای موفق شدن در هر کاری باید تلاش علاقه و پشتکار قوی داشت.

 

اگر شما علاقه ای به این زمینه ندارید و فقط قصد پولدار شدن دارید یا شنیده اید که برنامه نویسان مثلا n تومان حقوق دریافت میکنند سخت در اشتباهید.

 

برای یادگیری زبان برنامه نویسی باید تلاش و پشت کار زیادی داشته باشید، چراکه در این زمینه هر کسی که تمرین و تلاش بسیاری کرده است زودتر به نتیجه خواهد رسید.

 

برای تبدیل شدن به برنامه نویس حرفه ای باید دو عامل سبک زندگی شخصی و کاری را در نظر بگیریم که در ادامه توضیحاتی بیشتری را در این مورد خواهیم داشت.

 

عکس برنامه نویسی

سبک زندگی شخصی

(Life Style)

 

۱-ورزش کردن

حتما روزی نیم ساعت ورزش کنید یک برنامه نویس به دلیل اینکه زیاد از سیستم استفاده میکند و مدت بسیار طولانی را پشت میز نشسته است.

همیشه باید به سلامتی خودش اهمیت دهد. سلامتی اولویت اول یک برنامه نویس باید باشد چراکه برنامه نویسی شغلی است که هم از جسم باید استفاده شود و هم از قدرت تحلیل و تفکر بسیار، پس سلامت جسم و روح و روان برنامه نویس هم برای خود و هم برای کارفرما مهم است.

 

۲-خلاق بودن

خلاق بودن یک برنامه نویس میتواند به پیشرفت و پولدار شدن یک برنامه نویس بسیار کمک کند سعی کنید همیشه از محیط اطراف خود الهام بگیرید و ایده های خلاقانه خودتون رو هر چقدر هم که بی معنا باشند به کد تبدیل کنید و آنها را گسترش دهید.

 

۳-تقویت زبان

یک برنامه نویس موفق باید تسلط کافی بر روی زبان انگلیسی داشته باشد. زبان انگلیسی پایه و اساس برنامه نویسی محسوب میشود چراکه زمانی فرا خواهد رسید که دیگر برای یادگیری ، جست و جو کردن در گوگل و حتی پروژه گرفتن باید زبان فارسی را کنار بگذارید و برای پیشرفت در سطح بین المللی با زبان انگلیسی آموزش ببینید، مشکلات خود را در گوگل جست جو کنید و با کارفرما های خارجی ارتباط برقرار کنید.

 

۴-آموزش دیدن

همیشه در حال یادگیری باشید!

برنامه نویسان موفق همیشه در حال یادگیری هستند تا از دنیای بزرگ و روبه رشد تکنولوژی عقب نمانند و همیشه بروز باشند.

این تخصص نقطه پایان ندارد، و از این رو تا زمانی که انگشت شما قادر به فشردن کیبورد است باید در حال آموزش و یادگیری باشید.

 

برنامه نویسی - عکس

سبک زندگی کاری

(Life Work)

 

۵-انتخاب مسیر درست

یک برنامه نویس حرفه ای از همان اول راه سعی میکند که هدف و علاقه خود را پیدا کند تا در این دنیای بی نهایت اطلاعات سردرگم نشود. این مورد به آن معنا است که از همان اول راه سعی کنید که با افرادی که در این زمینه تخصص کافی دارند مشورت بگیرید که از چه راهی شروع کنید، چه مسیری را ادامه دهید و…

 

۶-نوشتن کد های تمیز

کدنویسی تمیز چیست؟ کدنویسی تمیز به آن معنا است که قواعد و اصول برنامه نویسی را در کدهای خود رعایت کنید بطوری که شخص برنامه نویس دیگیری که میخواهد از کد شما استفاده کند به راحتی بتواند کد شما را درک کند و کد شما قابل خواندن باشد.

 

۷-آشنایی با نکات روز دنیا

سعی کنید همیشه با ابزارهای روز دنیا در حیطه کاری خود آشنا باشید، این امر باعث میشود که تبدیل به یک برنامه نویس بروز و آشنا به تکنولوژی شوید برای مثال اخبار تکنولوژی را دنبال کنید و یا رسانه هایی که در حیطه کاری شما فعالیت میکنند را دنبال کنید.

 

۸-مسئولیت پذیری

برنامه نویسان حرفه ای همیشه مسئولیت پذیر هستند، مسئولیت پذیری یکی از مهم ترین شاخخص های یک برنامه نویس محصوب میشود.

مسئولیت پذیری باعث میشود هم خود حس خوبی نسبت نسبت به خود و و کار خود داشته باشید و هم باشید باعث میشود که کارفرمایان همیشه از شما راضی باشند.

این مورد را در نظر بگیرید که در این شغل خوش نام و خوش آوازه بودن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و بسیار از مشتریان خوب شما از طریق معرفی به سمت شما هدایت میشوند.

 

۹-خوش اخلاق بودن

سعی کنید همیشه به اعصاب خود مصلت باشید، اگر کدهای شما با خطا مواجه میشود سعی کنید همیشه خود را به آرامش دعوت کنید استراحتی داشته باشید تا به آرامش برسید و دوبارهه به کار خود ادامه دهید.

 

کلام آخر

در این مطلب سعی شد به این سوال که چگونه میتوانیم به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شویم؟ پاسخ دهیم.

سعی کردیم تمامی نکات مهمی را که یک برنامه نویس حرفه ای میتواند در زندگی شخصی و کاری خود رعایت کند را ذکر کنیم.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفیده بوده باشد.

 

 

علیرضا ثابت

علیرضا ثابت

طراح وب سایت بر پایه وردپرس ، دانشجوی کارشناسی نرم افزار، مسئول فنی مجتمع بین الملل و علاقه مند به تولید محتوا در حوزه تکنولوژی